Kestävä tee valokeilassa

MM-kultaa voittanut suurtalouskokki Daniel Lund on loihtinut kolme teedrinkkireseptiä, jotka hemmottelevat makunystyröitä.

Testaa teedrinkkimme ja tarjoile asiakkaillesi maukkaita, luonnonmukaisia ja kestäviä juomia.

JÄÄROOIBOS mustikoilla ja kidneypavuilla

- Tämä on viileä ja täyteläinen teejuomu, joka on ihanan raikas ja luonnollisesti makea. Se toimii sekä jälkiruokajuomaksi että ruokajuomana.

Lataa resepti

MAUSTEINEN SITRUUNA kikherneellä ja tofulla

Terveellinen ja mausteinen tee tapaa miedon tofu-kerman ja tarjoaa kauniin värisen, jälkiruoka-juoman.

Lataa resepti

MUSTAVIINIMARJATEE omenalla, yrteillä ja puolukalla

- Lähdin liikkeelle herkullisesta mustaviinimarjateestä, johon toin uusia maku-ulottuvuuksia lisäämällä vaniljaa, siirappia ja yrttejä, jotka vievät tämän teejuoman uusiin ulottuvuuksiin ja takaavat nautinnollisen teehetken. Luonnollista makeutta ja suutuntumaa tuovat kuivatut omenakuutiot.

Lataa resepti 

Ilmastoystävällinen Tee

Ilmastoystävällinen tee vahvistaa profiiliasi ja parantaa kannattavuutta

Yhä useammat haluavat nauttia laadukasta ja kestävästi tuotettua teetä. Kung Markatta auttaa sinua vahvistamaan profiiliasi yksinomaan luonnonmukaisesti ja kestävästi viljellyllä ja tuotetulla teellä. Laajan valikoiman ja mukautettavan esittelytelineen avulla voit varmistaa, että jokainen teen ystävä löytää valikoimasta suosikkinsa.

Tee on marginaaliltaan hyvä tuote ja yksi maailman suosituimmista juomista. Tee ei myöskään vaadi erikoislaitteita, sen säilyvyys on hyvä ja sen tarjoilu onnistuu helposti ja hygieenisesti. Kasvata teen myyntiä ja kannattavuuttasi helpoilla vinkeillämme:

  • Nosta muutamia teemakuja esille kuukauden teenä
  • Valmista ja tarjoile itse valmistamaasi jääteetä
  • Kehittele yhteistarjouksia, esim. tee + macron, tee + pokebowl
  • Paranna teen näkyvyyttä ruokalistoilla kuvailemalla makuja tarkemmin
  • Pidä tarjolla laajaa valikoimaa, joka houkuttelee suurempaa kohderyhmää